За Имунофан
mobileПри срив на имунната система по различни причини – огромен стрес или въздействие на химически вещества, тогава ни атакуват тежки заболявания, включително онкологични. За да не се допусне това, трябва да се приемат препарати, които нормализират имунитета.  

Имунофан бързо се разгражда до своите съставни природни аминокиселини. Това увеличава производството на антиоксидантни протеини и спомага за нормализирането на клетъчния имунитет. Имунната система разпознава всичко вредно за организма. Тя е способна веднага да атакува и разруши болните клетки. Има обаче случаи, когато човек просто не може да понесе повече процедурите и за него лечението не само не дава резултат, но става и токсично. Най-голямото предимство на Имунофан е, че преодолява това. Клетките имат свой собствен механизъм на интоксикация. Те трябва да изхвърлят боклука, отровите, за да не настъпи трагичен обрат. Когато се активира тази транспортна система за очистване, тогава клетките не попадат под въздействие и на лекарствата. Те ги изхвърлят и това е така нареченият синдром на множествената лекарствена устойчивост. Тя се състои в това, че не едно, а всички лекарства се отхвърлят от клетките, защото механизмът е универсален, без значение дали препаратът е вреден или полезен. Онкоболните получават пълен курс химиотерапия, но не могат да разчитат на добър терапевтичен ефект. Причината е свързана с множествената лекарствена устойчивост. Препаратът престава да действа, причинява мощна химическа реакция и химиотерапията става невъзможна. Имунофан обаче преодолява този синдром и възвръща чувствителността на клетките към лечебния ефект на химиотерапията. Благодарение на това се достига до мощно действие на лекарствата при лечение на онкологичните заболявания.

Научно-производствено Предприятие НПП „БИОНОКС“,основано през 1991г от група учени e производител на Супер Препарата ИМУНОФАН Спрей.

Имунофан  е синтезиран  на базата на естествения пептиден хормон на тимусната жлеза –  тимопоетин. Препаратът съдържа като активно вещество хексапептид със структурна формула arginylalphaaspartyllysylvalyltyrosylarginine с молекулна маса 836 Da. Съставът и последователността на аминокиселините са защитени с  патент РФ № 2062096.  В момента няма аналог на Имунофан в света в качеството му на ефективен имуномодулатор.

Към днешна дата е разработена и усвоена технология за промишлено производство на 3 форми на препарата:

  • под формата на 0,005% ампули;
  • като ректални супозитории (свещички) – 0,1 мг/доза активна съставка;
  • като дозиран  спрей

Ефекта при използуването на Имунофан се дължи предимно на способността на неговите свойства за:

  • възстановяване баланса на окислително-възстановителните системи на организма;
  • изразено влияние върху промяна състоянието на имунната система, както при нейното отслабването, така и с прекомерната ѝ активност, като своеобразно подпомага регулирането на нейните показатели с цел нормализиране;
  • в комплексно използване значително подпомага при  ефективността на основната терапия за лечение на широк спектър от патологии, включително за сметка на качественото своеобразие на действие по отношение на множествената лекарствена устойчивост.

ИМУНОФАН  НЕ ЛЕКУВА.

ИМУНОФАН  може да се използува като модулатор на имунната система при следните видове заболявания: 

– онкологични; 

– опортюнистични инфекции (цитомегаловирус и херпес инфекции, токсоплазмоза, хламидия, пневмоцистоза, криптоспоридиоза);

– хроничен вирусен хепатит;

– хронична бруцелоза; 

– дифтерит, включително бактерионосителство; 

– токсикоза; септична токсикоза; 

– септичен ендокардит;

– гнойно-септични усложнения при хора с хирургични заболявания ;

– синдромът на бронхиална обструкция; 

– холецистопанкреатит; 

– ревматоиден артрит; 

– псориазис.

ПОРЪЧАЙ ИМУНОФАН С БЪРЗА ДОСТАВКА СЕГА

    Количка